Ukratko o nama

Ukratko o nama

Restoran je osnovan 1997. godine uz ideju o malom porodičnom biznisu.

Danas našim gostima nudimo vrhunsku uslugu na dvije lokacije – u Zvorniku kod srednje škole i na obali Zvorničkog jezera, dok je treći objekat u Drinjači još uvijek u izgradnji.

Dobitnici smo brojnih plaketa, zahvalnica i priznanja, od kojih smo posebno ponosni na Povelju „Kapetan Miša Anastasijević“ za afirmaciju ugostiteljstva i turizma u Republici Srpskoj, istu nagradu na regionalnom nivou, Zlatnu turističku ružu za smještajne i ugostiteljske kapacitete, kao i na zlatnu medalju osvojenu na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. Pogledajte sva priznanja>

Izdvajamo

Izdvajamo

Priuštite sebi gastro ugođaj za pamćenje – prepustite se mašti naših iskusnih kuvara koji pripremaju raznolike specijalitete godinama unazad.

Iskoristite jedinstvenu priliku da probate jela koja su svojevremeno stigla i na meni hotela „Šeraton“ u Dubaiju. Gosti navedenog hotela su rekli da su im se najviše dopali uštipci sa kajmakom, prebranac, tufahije, ali i druga jela sa naših prostora.

Vjerujemo da svaki obrok postaje bolji uz čašu ili dvije vina, tako da za Vas imamo uvijek spremnu selekciju crnih, bijelih i roze vina vinarija iz regiona i šire.

Mislimo i na ljubitelje slatkiša – probajte ukusne domaće kolače spremljene po receptima koji se čuvaju generacijama unazad.

Restoran Šoja u gradu

Restoran Šoja u gradu

Nedaleko od centra grada, u neposrednoj blizini SŠC „Petar Kočić“, između kuća i zgrada – zašuškan je restoran prvijenac. Prepoznatljiv po kamenoj ogradi i lijepo uređenoj okolini, ovaj restoran predstavlja mjesto okupljanja svih generacija. Bilo da se radi o poslovnim ručkovima, okupljanju starih prijatelja, kratkoj pauzi na velikom odmoru ili privatnoj zabavi, restoran Šoja uvijek pruža najviši kvalitet usluge.

Restoran Šoja u Zvorniku je odlično mjesto za organizaciju prezentacije Vašeg proizvodnog programa, poslovnih sastanaka, promociju projekata kompanije ili bilo koje druge poslovne aktivnosti. Za ove svrhe imamo obezbijeđen video bim sa pratećom opremom.

Ukupan kapacitet ovog restorana je 240 osoba, tako da postoji mogućnost organizovanja proslava prema Vašim potrebama. Pogledajte fotografije ovog restorana >

Restoran Etno Šoja na jezeru

Restoran Etno Šoja na jezeru

3 kilometra od centra Zvornika, uz samu obalu Zvorničkog jezera, svoje mjesto je pronašao etno restoran Šoja. Ovdje jutra imaju miris svježe samljevene kafe koju baka sa uživanjem pije dok odlaže vatru i priprema doručak za svoje najmilije. Pogledajte fotografije ovog restorana >

Ovaj objekat se sastoji od dva nivoa – terase pored vode i sprata sa poluotvorenom terasom. Donja terasa ima kapacitet od 70 osoba, dok se na spratu može smjestiti do 90 osoba. Kao i naš prvi restoran, i ovaj je uređen u etno stilu, u duhu naše duge tradicije. Ovdje imate priliku da vidite dosta starinskog alata, posuda, čajnika, mlinova za kafu…a neki od njih datiraju čak s početka 20. veka.

U okviru istog objekta se nalaze 3 apartmana i 6 soba ukupnog kapaciteta od 23 osobe, koji su na raspolaganju našim gostima. Više o smještaju saznajte ovdje.

Restoran Šoja Drinjača

Restoran Šoja Drinjača

Nedaleko od Zvornika, u mjestu Drinjača, pronašli smo idealno mjesto za treći restoran. Obogaćen jezercetom i zelenilom, ovaj restoran predstavlja odlično mjesto za predah od putovanja. Pogledajte fotografije ovog restorana >

Posebno smo ponosni na baštu iza restorana, gdje uzgajamo povrće. Naši gosti imaju priliku da se posluže domaćim paprikama, paradajzom, krastavcima… Uzgajamo i začinsko bilje, a uspijevaju nam čak i mandarina i limun.

Objekat raspolaže sa 200 mjesta unutra, i sa još 150 mjesta u dvorištu restorana. Takođe posjedujemo 3 smještajne jedinice ukupnog kapaciteta od 10 osoba. Više o smještaju saznajte ovdje.

Od osnivanja do danas smo imali priliku da ugostimo ljude sa naših prostora, ali i mnogobrojne turiste i posjetioce iz preko 30 svjetskih zemalja. Neki od zapisa zabilježenih u našoj knjizi utisaka:

Sjajno smo se proveli u restoranu "Šoja". Hrana je bila apsolutno savršena, oduševljeni smo teletinom. Nadamo se da ćemo ponovo posetiti ovaj restoran. Sve najbolje!

RanieIndonezija

Predivna hrana i divno gostoprimstvo. Mnogo vam hvala i želimo vam mnogo zadovoljnih gostiju. Srećan Božić!

PaulČeška Republika

Jedan od rijetko izuzetnih restorana na prostoru ex-Yu, a i šire. Izvrsna hrana, ljubazno osoblje, samo su jedan od aduta koji krase ovaj ambijent. Za svaku preporuku! Izvrstan krompir u pepelu.

Srđan AlimpićNovi Sad, Srbija

Fenomenalna hrana i ljubazna vlasnica.

RudyDžakarta, Indonezija

Dolazimo sa Kanarskih ostrva i uživamo u vremenu provedenom ovdje. Dobra hrana i divni ljudi!

AnabelaKanarska ostrva (Španija)

Vrlo ukusna hrana i ljubazno osoblje. Mnogo Vam hvala!

RituFinska

Hvala Vam na toploj dobrodošlici. Pastrmka je bila preukusna! Sve najbolje!

JohannaHong Kong